SZÉP Családi Kihívás regisztrációs adatok megadása

 • A nevezési felületen bekért személyes adatok adatkezelője a Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete, elérhetősége (szervezok [kukac] szepkihivas [pont] hu, 20/980-2079). Az adatkezelés célja a SZÉP Kihívás kerékpáros túra megrendezése.

  Szeretettel várjuk a sportolni, bringázni szerető családokat a számukra ideális, jóval kisebb távolságú körre, melyet 1 éve ovis korú gyermekek is nagy lelkesedéssel tekertek körbe.

  A nevezési időszak június 30. (szerda) éjféltől augusztus 21. (vasárnap) éjfélig tart, tehát az augusztus 22-én beérkezett nevezéseket már nem áll módunkban elfogadni. A helyszínen már nem lesz lehetőség a nevezésre!
  A SZÉP Családi Kihíváson való részvétel ingyenes (esetleges ebédigénylés térítéshez kötött), de az előzetes regisztráció kötelező!

 • Idén lehetőséged van céges csapatban is nevezni, ugyanis a Repro Balaton felajánlásának jóvoltából teljes körű nyomdai szolgáltatásra feljogosító utalványt adunk át annak a céges csapatnak, amelyik a legtöbb elinduló csapattagot tudhatja magáénak a távok valamelyikén a reggel 8 órás tömegrajtunknál.
 • A regisztrációs felület kitöltése, és az adatok elküldése után a nevező automatikusan felkerül a II. SZÉP Családi Kihívás hírlevelére. Ugyanakkor a nevezés elfogadása a csaladiregisztraltak.szepkihivas.hu internetes nevezési listán ellenőrizhető a regisztráció elküldése után pár nappal. (A várólistáról nem automatikusan történik az elfogadott listába kerülés. Minden hét keddjén frissítjük ezt a nyilvántartást.)

  A II. SZÉP Családi Kihíváson történő részvétel ingyenes (csak étkezési igény esetén kell az étkezési díjat/díjakat elutalni). Emellett szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy idén eseményünk az „M. Bodon Pál Zeneiskoláért Alapítvány" (mbodonzeneiskola.hu) számára gyűjt adományokat. Akár 500 forinttal, vagy ha valaki még ennél is többet tud erre a célra szánni, tud ennél is nagyobb felajánlást tenni, mi csak biztatni tudjuk erre, hiszen jó ügy mellé áll: az M. Bodon Pál Zeneiskola közel 800 ifjú zenei palántát gondoz egy-egy tanév során, számos helyi és távolabbi fellépéssel gazdagítva Kecskemét kulturális sokszínűségét, vagy éppen öregbítve városunk jó hírét.
  Az adományok gyűjtése szintén az alább jelzett számlaszámon történik.

  Étkezési díj: 700 forint (Csak azok utaljanak, akik a túra után étkezést igényelnek, vagy adománnyal kívánják támogatni az M. Bodon Pál Zeneiskolát!)
  Étkezési díjat nem áll módunkban visszautalni.
  A pénz befizethető banki átutalással a Magyar Kerékpárosklub
  10700488-48619307-51200002
  CIB Banknál vezetett számlaszámára.

  KIZÁRÓLAG A NEVEZÉSI ADATOK ELKÜLDÉSE UTÁN (A KÖZLEMÉNY ROVATBAN a résztvevő nevét, születési évét, illetve a "Támogatás, VI. SZÉP Kihívás" szövegrészt feltüntetve) TÖRTÉNJEN AZ UTALÁS, EGYÉBKÉNT NEM TUDJUK EGYÉRTELMŰEN BEAZONOSÍTANI, MILYEN CÍMEN ÉRKEZIK A BEFIZETÉS.
  AZ ÉTKEZÉSI IGÉNYT AKKOR TEKINTJÜK ELFOGADOTTNAK, HA AZ UTALÁS IS MEGÉRKEZIK AUGUSZTUS 23-A, DÉLI 12 ÓRÁIG.
  POSTAI CSEKKEN VALÓ BEFIZETÉS NEM ELFOGADHATÓ AZ AZONOSÍTHATATLANSÁG MIATT.
  Egyszerre több nevezési díj is befizethető. Ekkor mindegyik étkezést igénylő neve jelenjen meg a közlemény rovatban, ugyanis csak azoknak étkezési igényét tudjuk elfogadni, akit az utalás alapján név szerint is be tudunk azonosítani.

 

Ellenőrzés

 • 7
  Shares