SZÉP Kihívás regisztrációs adatok megadása

 • A nevezési felületen bekért személyes adatok adatkezelője a Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete, elérhetősége (szervezok [kukac] szepkihivas [pont] hu, 20/980-2079). Az adatkezelés célja a SZÉP Kihívás kerékpáros túra megrendezése.

  A nevezési időszak június 30. (szerda) éjféltől augusztus 21. (vasárnap) éjfélig tart, tehát az augusztus 22-én beérkezett nevezéseket már nem áll módunkban elfogadni. A helyszínen már nem lesz lehetőség a nevezésre!

 • Idén lehetőséged van céges csapatban is nevezni, ugyanis a Repro Balaton felajánlásának jóvoltából teljes körű nyomdai szolgáltatásra feljogosító utalványt adunk át annak a céges csapatnak, amelyik a legtöbb elinduló csapattagot tudhatja magáénak a távok valamelyikén a reggel 8 órás tömegrajtunknál.
 • Nevezési díj: 1000 forint, illetve 1500 forint (támogatva az "M. Bodon Pál Zeneiskoláért Alapítvány" kulturális misszióját).
  Idén szeretnénk összekötni az eseményünket városunk jelentős komolyzenei hagyományaival, azon belül is a már több mint száz éve működő M. Bodon Pál Zeneiskolával. Arra kérnénk mindenkit, hogyha lehetősége van, támogasson minket ebben a törekvésünkben azzal, hogy nem 1000, hanem 1500 forintot utal nekünk, mi pedig a különbözetet odaadjuk az „M. Bodon Pál Zeneiskoláért Alapítvány" (mbodonzeneiskola.hu) számára. Vagy ha valaki még ennél is többet tud erre a célra szánni, tud ennél is nagyobb felajánlást tenni, mi csak biztatni tudjuk erre, hiszen jó ügy mellé áll: az M. Bodon Pál Zeneiskola közel 800 ifjú zenei palántát gondoz egy-egy tanév során, számos helyi és távolabbi fellépéssel gazdagítva Kecskemét kulturális sokszínűségét, vagy éppen öregbítve városunk jó hírét.
  Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni.
  A regisztrációs felület kitöltése, és az adatok elküldése után a nevező automatikusan felkerül az VI. SZÉP Kihívás - ÚJRATÖLTVE hírlevelére. Ugyanakkor a nevezés elfogadása a regisztraltak.szepkihivas.hu internetes nevezési listán ellenőrizhető a nevezési díj elutalása után pár nappal.
  (A várólistáról a befizetéssel nem automatikusan történik az elfogadott listába kerülés. Minden hét keddjén frissítjük ezt a nyilvántartást.)

  A pénz befizethető banki átutalással a Magyar Kerékpárosklub
  10700488-48619307-51200002
  CIB Banknál vezetett számlaszámára.

  KIZÁRÓLAG A NEVEZÉSI ADATOK ELKÜLDÉSE UTÁN (A KÖZLEMÉNY ROVATBAN a résztvevő nevét, születési évét, illetve a "Támogatás, VI. SZÉP Kihívás" szövegrészt feltüntetve) TÖRTÉNJEN AZ UTALÁS, EGYÉBKÉNT NEM TUDJUK EGYÉRTELMŰEN BEAZONOSÍTANI, MILYEN CÍMEN ÉRKEZIK A BEFIZETÉS.
  A NEVEZÉST AKKOR TEKINTJÜK ELFOGADOTTNAK, HA AZ UTALÁS IS MEGÉRKEZIK AUGUSZTUS 23-A, DÉLI 12 ÓRÁIG.
  POSTAI CSEKKEN VALÓ BEFIZETÉS NEM ELFOGADHATÓ AZ AZONOSÍTHATATLANSÁG MIATT.
  Egyszerre több nevezési díj is befizethető. Ekkor mindegyik befizetett résztvevő neve jelenjen meg a közlemény rovatban, ugyanis csak azok nevezését tudjuk elfogadni, akit az utalás alapján név szerint is be tudunk azonosítani.

 

Ellenőrzés

 • 30
  Shares