Sajnáljuk, de a SZÉP Kihívás nevezési határideje lejárt! A már leadott regisztrációkat a regisztraltak.szepkihivas.hu internetes nevezési listán lehet ellenőrizni. Illetve ne felejtsétek el a nevezési díjakat átutalni!!!


Nevezési díj: 1000 forint, illetve 1500 forint (támogatva az “Alapítvány a Sportoló Fogyatékosokért” sportolóit).
Idén szeretnénk a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeihez is hozzájárulni, így arra kérnénk mindenkit, hogyha lehetősége van, támogasson minket ebben a törekvésünkben azzal, hogy nem 1000, hanem 1500 forintot utal nekünk, mi pedig a különbözetet odaadjuk az “Alapítvány a Sportoló Fogyatékosokért” (www.asf.eoldal.hu) számára. Rangos szakmai műhely, amely nem csak eseményünk fővédnöke, Boronkay Péter számára jelentette a kiugrási lehetőséget, de számtalan mozgássérült fiatalt segít abban, hogy aktív, teljes, egészséges élete lehessen.
Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni.
A regisztrációs felület kitöltése, és az adatok elküldése után a nevező automatikusan felkerül az V. SZÉP Kihívás hírlevelére. Ugyanakkor a nevezés elfogadása a regisztraltak.szepkihivas.hu internetes nevezési listán ellenőrizhető a nevezési díj elutalása után három nappal.
(A várólistáról a befizetéssel nem automatikusan történik az elfogadott listába kerülés, hanem manuálisan, ezért bizonyos átfutási idővel mindenképpen számolni kell.)

A pénz befizethető banki átutalással a Magyar Kerékpárosklub
10700488-48619307-51200002
CIB Banknál vezetett számlaszámára.

KIZÁRÓLAG A NEVEZÉSI ADATOK ELKÜLDÉSE UTÁN (A KÖZLEMÉNY ROVATBAN a résztvevő nevét, születési évét, illetve a “Támogatás, V. SZÉP Kihívás” szövegrészt feltüntetve) TÖRTÉNJEN AZ UTALÁS , EGYÉBKÉNT NEM TUDJUK EGYÉRTELMŰEN BEAZONOSÍTANI, MILYEN CÍMEN ÉRKEZIK A BEFIZETÉS.
A NEVEZÉST AKKOR TEKINTJÜK ELFOGADOTTNAK, HA AZ UTALÁS IS MEGÉRKEZIK A NEVEZÉS LEJÁRATI HATÁRIDEJÉIG.
SZOMBAT, VASÁRNAP ÉS MUNKASZÜNETI NAPOKON NINCS BANKI ÁTUTALÁS (PÉNZMOZGÁS).
POSTAI CSEKKEN VALÓ BEFIZETÉS NEM ELFOGADHATÓ AZ AZONOSÍTHATATLANSÁG MIATT.
Egyszerre több nevezési díj is befizethető. Ekkor mindegyik résztvevő neve jelenjen meg a közlemény rovatban.

  • 35
    Shares