Szép Kihívás regisztrációs adatok megadása

 • A nevezési időszak március 1. éjféltől április 25-e éjfélig tart, tehát az április 26-án beérkezett nevezéseket már nem áll módunkban elfogadni. A helyszínen már nem lesz lehetőség a nevezésre.

 • Szép Kihívás póló

 • A póló kérdés egyelőre igényfelmérés, mely alapján ki tudjuk kalkulálni az árat. A részletekről és a fizetési információkról később tájékoztatjuk az igénylőket.
 • Nevezési díj: 1000 forint.
  Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni.
  A regisztrációs felület kitöltése, és az adatok elküldése után a nevező automatikusan felkerül a IV. SZÉP Kihívás hírlevelére. Ugyanakkor a nevezés elfogadása a regisztraltak.szepkihivas.hu internetes nevezési listán ellenőrizhető a nevezési díj elutalása után három nappal.
  (A várólistáról a befizetéssel nem automatikusan történik az elfogadott listába kerülés, hanem manuálisan, ezért bizonyos átfutási idővel mindenképpen számolni kell.)

  A pénz befizethető banki átutalással a Magyar Kerékpárosklub
  10700488-48619307-51200002
  CIB Banknál vezetett számlaszámára.

  KIZÁRÓLAG A NEVEZÉSI ADATOK ELKÜLDÉSE UTÁN (A KÖZLEMÉNY ROVATBAN a résztvevő nevét, születési évét, illetve a "Támogatás, IV. SZÉP Kihívás" szövegrészt feltüntetve) TÖRTÉNJEN AZ UTALÁS , EGYÉBKÉNT NEM TUDJUK EGYÉRTELMŰEN BEAZONOSÍTANI, MILYEN CÍMEN ÉRKEZIK A BEFIZETÉS.
  A NEVEZÉST AKKOR TEKINTJÜK ELFOGADOTTNAK, HA AZ UTALÁS IS MEGÉRKEZIK A NEVEZÉS LEJÁRATI HATÁRIDEJÉIG.
  SZOMBAT, VASÁRNAP ÉS MUNKASZÜNETI NAPOKON NINCS BANKI ÁTUTALÁS (PÉNZMOZGÁS).
  POSTAI CSEKKEN VALÓ BEFIZETÉS NEM ELFOGADHATÓ AZ AZONOSÍTHATATLANSÁG MIATT.
  Egyszerre több nevezési díj is befizethető. Ekkor mindegyik résztvevő neve jelenjen meg a közlemény rovatban

 

Ellenőrzés

 • 28
  Shares